Kreative Trøndelag
Åfjord VGS > Arkiv > Salg, service og sikkerhet

Salg, service og sikkerhet

KURS I SALGSERVICE OG SIKKERHET

FOR ANSATTE

INNEN SALG- OG SERVICENÆRINGER

Nytt kurs? Meld interesse.

Åfjord Ressurssenter tilbyr kurs i salg service og sikkerhet for ansatte innen salg- og servicenæringer.

Dette er opplæring på videregående skoles nivå, men tilpasset voksne med praksiserfaring, som arbeider innen salg, service, kontor, kundebehandling.

Målet er å gi et faglig løft og bidra til motivasjon i arbeidshverdagen, skape nettverk mellom de som jobber i salg/servicebransjen, og ikke minst gi mulighet til å oppnå en sluttkompetanse med fagbrev for den som vil.

Vi oppfordrer alle til å registrere seg i www.vigo.no  (velg ”knappen” Voksenopplæring/Realkompetansevurdering). På denne måten får du en uforpliktende vurdering av om du har en rettighet etter Opplæringsloven, om du har nok praksis, hva du evt mangler osv. (Husk å lagre! – og ta vare på passordet!). Du vil få tilbakemelding pr post el mail etter hvert.

 

 

Om du har brukt retten din til videregående opplæring tidligere og er usikker på finansiering, vil du få nødvendig tid til å sjekke ut det. Kanskje kan arb.giver støtte noe el du ønsker å gjøre avtale om betaling over tid. Dette finner du og vi ut av i fellesskap, når kurset er godt i gang og antallet deltakere er på plass. Da har vi også mer oversikt over evt støtte fra Åfjord Utvikling AS, ÅNF.  Er du organisert, kan du søke organisasjonen.

Vi tør ikke love at vi har bøker til alle den første kvelden, men så snart du sier fra om påmelding, legger vi inn en reservasjon.

Påmelding til kurset kan skje pr mail direkte til meg. Bekreft samtidig at/om du ønsker å bli oppmeldt til eksamen også.

Håper å se igjen mange av dere den 24.januar!Åpent for alle interesserte uansett nivå, gratis for deltakere med rettighet etter Opplæringsloven (dvs som ikke har brukt opp retten sin til videregående opplæring tidligere). Kursavgift for andre. Informasjon om dette på orienteringsmøtet.

Snakk deg sammen med kollegaer og velkommen til å benytte tilbudet om kurs i regionen!

Ta gjerne kontakt for mer info. tlf 72 53 07 53


Utskriftsvennlig versjon